Emre Kılınç Kırmızı Kart / Emre Kılınç, gördüğü kırmızı kart için Galatasaray ... : Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm.

Emre Kılınç Kırmızı Kart / Emre Kılınç, gördüğü kırmızı kart için Galatasaray ... : Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm.. 2 ocak marcao'ya verilmeyen kırmızı kart şeklinde açılması gereken başlık. Türk telekom stadyumu'nda oynanan maçı hakem abdulkadir bitigen yönetiyor. .emre kılınç'a direkt kırmızı kart gösterdi. .emre kılınç'a direkt kırmızı kart gösterdi. Haftasında galatasaray ile antalyaspor arasında oynanan maçın 51.

Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. .emre kılınç'a direkt kırmızı kart gösterdi. Dakikasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen emre kılınç, bir açıklama yaptı. Haftasında sahasında antalyaspor ile karşılaşan galatasaray'da emre kılınç, 51. Türk telekom stadyumu'nda oynanan maçı hakem abdulkadir bitigen yönetiyor.

Cimbom'a Antalyaspor engeli. Bir şok da Falcao'dan geldi
Cimbom'a Antalyaspor engeli. Bir şok da Falcao'dan geldi from cdn.yenicaggazetesi.com.tr
Dakikasında kırmızı kart gören emre kılınç takımını 10 kişi bıraktı. Dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. Haftasında galatasaray ile antalyaspor arasında oynanan maçın 51. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. Galatasaray'da emre kılınç, orta yuvarlakta amilton'a arkadan yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Emre kilinc, 26, türkiye galatasaray sk, 2020'den beri sağ kanat piyasa değeri: .emre kılınç'a direkt kırmızı kart gösterdi. 2 ocak marcao'ya verilmeyen kırmızı kart şeklinde açılması gereken başlık.

Dakikasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen emre kılınç, bir açıklama yaptı.

2 ocak marcao'ya verilmeyen kırmızı kart şeklinde açılması gereken başlık. Dakikasında amilton'a arkadan müdahale etmeye çalışan emre kılınç hakem abdulkadir bitigen tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. Haftasında galatasaray ile antalyaspor arasında oynanan maçın 51. Dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. Türk telekom stadyumu'nda oynanan maçı hakem abdulkadir bitigen yönetiyor. Emre kılınç gördüğü kırmızı kart için özür diledi. Haftasında galatasaray ile antalyaspor arasında oynanan maçın 51. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. Emre kilinc, 26, türkiye galatasaray sk, 2020'den beri sağ kanat piyasa değeri: Dakikasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen emre kılınç, bir açıklama yaptı. Dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. €* 23 ağu 1994, sakarya, türkiye.

Haftasında antalyaspor'u konuk eden galatasaray'da maçın 51. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. Emre kılınç gördüğü kırmızı kart için özür diledi. Yaptığım hareketten ve mesleğimde gördüğüm birinci kırmızı karttan ötürü çok üzgünüm. Dakikasında amilton'a arkadan müdahale etmeye çalışan emre kılınç hakem abdulkadir bitigen tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı.

Son Dakika Haberi | Fenerbahçe'de Altay Bayındır şoku ...
Son Dakika Haberi | Fenerbahçe'de Altay Bayındır şoku ... from i4.hurimg.com
Haftasında sahasında antalyaspor ile karşılaşan galatasaray'da emre kılınç, 51. Rakiplerimiz gibi ölümüne kendi oyuncumu savunmayacağım. Dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. 2 ocak marcao'ya verilmeyen kırmızı kart şeklinde açılması gereken başlık. Haftasında galatasaray ile antalyaspor arasında oynanan maçın 51. Dakikasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen emre kılınç, bir açıklama yaptı.

İşte emre kılınç'ın kırmızı kart gördüğü pozisyon.

Dakikasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen emre kılınç, bir açıklama yaptı. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. Yaptığım hareketten ve mesleğimde gördüğüm birinci kırmızı karttan ötürü çok üzgünüm. Dakikasında amilton'a arkadan müdahale etmeye çalışan emre kılınç hakem abdulkadir bitigen tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. Haftasında sahasında antalyaspor ile karşılaşan galatasaray'da emre kılınç, 51. Dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. 26 yaşındaki emre kılınç, kariyerindeki ilk kırmızı kartı gördü. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. .emre kılınç'a direkt kırmızı kart gösterdi. 2 ocak marcao'ya verilmeyen kırmızı kart şeklinde açılması gereken başlık. Türk telekom stadyumu'nda oynanan maçı hakem abdulkadir bitigen yönetiyor. Haftasında sahasında antalyaspor ile karşılaşan galatasaray'da emre kılınç, 51.

Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. Rakiplerimiz gibi ölümüne kendi oyuncumu savunmayacağım. Galatasaray'da emre kılınç, orta yuvarlakta amilton'a arkadan yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. Dakikasında sarı kırmızılılarda emre kılınç, antalyasporlu hamilton'a yaptığı hareket sonrası kırmızı kart ile cezalandırıldı.

Emre Kılınç'tan kırmızı kart için özür açıklaması! - Son ...
Emre Kılınç'tan kırmızı kart için özür açıklaması! - Son ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Emre kılınç, maçın ardından ise sosyal medya hesabından yaptığı. Dakikasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen emre kılınç, bir açıklama yaptı. Türk telekom stadyumu'nda oynanan maçı hakem abdulkadir bitigen yönetiyor. Haftasında sahasında antalyaspor ile karşılaşan galatasaray'da emre kılınç, 51. Dakikasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen emre kılınç, bir açıklama yaptı. €* 23 ağu 1994, sakarya, türkiye. .emre kılınç'a direkt kırmızı kart gösterdi. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm.

Haftasında sahasında antalyaspor ile karşılaşan galatasaray'da emre kılınç, 51.

.emre kılınç'a direkt kırmızı kart gösterdi. Dakikada direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. Dakikasında amilton'a arkadan müdahale etmeye çalışan emre kılınç hakem abdulkadir bitigen tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. .emre kılınç'a direkt kırmızı kart gösterdi. Haftasında galatasaray ile antalyaspor arasında oynanan maçın 51. Haftasında sahasında antalyaspor ile karşılaşan galatasaray'da emre kılınç, 51. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. Emre kilinc, 26, türkiye galatasaray sk, 2020'den beri sağ kanat piyasa değeri: İşte emre kılınç'ın kırmızı kart gördüğü pozisyon. Galatasaraylı futbolcu emre kılınç, antalyaspor maçında istemsizce yaptığı hareketten ve kariyerinde gördüğü ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgün olduğunu belirterek. Emre kılınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugünkü maçta tamamen istemsiz bir şekilde yaptığım hareketten ve kariyerimde gördüğüm ilk kırmızı karttan dolayı çok üzgünüm. Emre kılınç, maçın ardından ise sosyal medya hesabından yaptığı. Dakikasında kırmızı kart gören emre kılınç takımını 10 kişi bıraktı.

Rakiplerimiz gibi ölümüne kendi oyuncumu savunmayacağım emre kılınç. Dakikasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen emre kılınç, bir açıklama yaptı.

Post a Comment

Previous Post Next Post